Barion Pixel
2024.06.13.
FelnőttHírek

Ismerj meg! – Zsolnai Richárd

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk első interjú alanya csapatunk új igazolása, Zsolnai Richárd.

 

NÉVJEGY

Név: Zsolnai Richárd

Születési dátum: 1995.03.28.

Poszt: támadó

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

Érden kezdtem el focizni, majd 13 éves koromban Vácra kerültem, ahol tíz évig játszottam. A váci utánpótlás szamárlétráját végig járva kerültem fel a felnőtt csapatba, ahol szép sikereket értünk el, hiszen előbb az NB III-ba, majd az NB II-be is sikerült feljutnunk. Tíz év után úgy éreztem ideje váltani, így 2019 nyarán Diósgyőrbe igazoltam. Fél évet töltöttem a DVTK-nál, azonban sajnos kevés játéklehetőséghez jutottam az első osztályban, így 2020. januárjában a Budafok csapatához kerültem kölcsönbe.

Miért választottad az FC Ajkát? 

Szeretnék sokat játszani, és úgy gondolom jól be fogok tudni illeszkedni a csapat játékstílusába. A csapat szimpatikus játékán kívül fontos tényező, hogy jó barátaim játszanak itt Görgényi Dávid és Tóth Gergely személyében. Vácon évekig csapattársak voltunk, így a pályán is jó az összhang köztünk.

Mit vársz a csapattól a következő szezonban?

Szeretnék a tabella élmezőnyében végezni. Ehhez Ajkán minden adott, és mindent meg fogok tenni a jó szereplés érdekében.

Mit üzensz a szurkolóinknak?

Remélem sokan fognak eljönni szurkolni a meccsekre, mi pedig a tőlünk telhető legjobb játékkal próbáljuk majd meghálálni a buzdításukat.

Villám-kérdések:

Beceneved? Zsolesz

Kedvenc ételed? Bolognai spagetti

Kedvenc italod? Kóla

Hobbid? Horgászat és darts

Kedvenc csapatod? Real Madrid

Kedvenc filmed? A kém

Kedvenc sportolód? Cristiano Ronaldo

Köszönjük szépen, sok sikert a csapatban! Hajrá Ajka!