Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Horváth Dániel: Bízom benne, hogy sikerül visszavágnunk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén idegenben mérkőzünk meg a győri ETO csapatával, a mérkőzés előtt kapusunkat, Horváth Dánielt kérdeztük.

Magabiztos győzelemmel ért véget a Nyíregyháza elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést?

Az elmúlt mérkőzés jól sikerült számunkra, az első perctől kezdve sikerült egy fegyelmezett, jó játékot bemutatni, jókor tudtunk gólokat szerezni, és véleményem szerint nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, de így is egy magabiztos győzelmet sikerült aratnunk! A győzelmünkhöz kétség sem férhetett ezen a találkozón, nagyon örülünk a három pontnak!

Vasárnap az ETO FC Győr vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Vasárnap Győrben lép pályára a csapat egy jó erőkből álló ETO ellen! Felkészültünk belőlük, tudjuk az erősségeiket és a gyengeségeiket is.  Az ősszel fájó vereséget szenvedtünk ellenük, bízom benne, hogy sikerül visszavágnunk és elhozzuk a három pontot!

Hogyan értékelnéd a csapat eddigi teljesítményét?

Véleményem szerint a jó formánkat az őszi szezon végéről át tudtuk hozni a tavaszi szezonra is. Sajnos volt olyan mérkőzésünk, ahol a jó játék nem párosult eredménnyel, vagy ami éppen az ősszel a kapufáról a kapuba pattant az most kifelé, de azért dolgozunk tovább keményen, hogy minél több pontot gyűjtsünk és minél előkelőbb helyen végezzünk a végelszámolásnál!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!