Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Dragoner Filip: Remélem, a Szolnok ellen tudunk javítani!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Szerdán hétközi fordulóban a Szolnoki MÁV FC csapatát fogadjuk hazai pályán. A mérkőzés előtt friss igazolásunkkal, a Kecskemét ellen gólt szerző Dragoner Filippel beszélgettünk.

Vereséget szenvedtünk az újonc Kecskemét ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Úgy mentünk ki a mérkőzésre, hogy neki megyünk az ellenfélnek, letámadjuk Őket és próbálunk agresszíven futballozni, azonban sajnos ez nem úgy sült el, ahogy szerettük volna. A Kecskemét agresszívan kezdte a találkozót, így próbáltunk taktikát váltani és egy kontrából sikerült gólt szereznünk. A szünetre döntetlennel mentünk, és bosszantó módon a második félidőben két pontrúgásból ismét gólt tudtak szerezni a hazaiak. Sajnos ez a két gól megpecsételte a sorsunkat.

Szerdán hazai pályán a Szolnoki MÁV FC lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nekem ez az első hazai mérkőzésem lesz a csapat színeiben, így nagyon várom! Remélem, a Szolnok ellen tudunk javítani, és el tudjuk kezdeni a győzelmi szériánkat!

Milyen érzés volt az első ajkai mérkőzéseden góllal bemutatkozni?

Úgy gondolom, hogy egy csatárt mindig az minősíti, ha gólt szerez. Számomra ez egy nagyon pozitív dolog volt, és az önbizalmamnak is jót tett. Bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken már úgy tudok  gólt szerezni, hogy a csapat nyerni tud!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett