Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Csizmadia Zoltán: A 3 pont megszerzéséért utazunk Szegedre!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A Szeged elleni idegenbeli mérkőzés előtt támadónkkal, Csizmadia Zoltánnal beszélgettünk.

Fontos három pontot tartottunk itthon a Gyirmót csapata ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

A mérkőzés elején nem sikerült felvennünk a ritmust így a Gyirmótnak voltak lehetőségei. A 20. perc környékén már jobb teljesítményt nyújtottunk, a második félidőt pedig nagyon jól kezdtük, hamar gólt szereztünk és mezőnyben is jobban produkáltunk. A második gól megnyugtatott minket onnan már kontrollálni tudtuk a meccset. Hozzáteszem, az ellenfélnek is voltak lehetőségei, de Horváth Dani védte őket vagy mi tudtunk közbe lépni! Az egész csapat jó teljesítményt nyújtott!

Idegenbe utazunk a hétvégén, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia lesz a vasárnapi ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Szeged egy jó csapat, ráadásul Ők is népes szurkolótáborral rendelkeznek! Ettől függetlenül a 3 pont megszerzéséért utazunk Szegedre és ezért az egész csapat meg fog tenni mindent!

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

A mérkőzés napján rendesen kialszom magam. Az ebédemet, ami csirkemell rizzsel, a meccs időpontjához alakítom.  A meccsig hátralévő időben pedig fejben készülök a mérkőzésre.

Van valami meccs előtti babonád?                              

Van jó pár! A bemelegítésre és a mérkőzés előtt a játékos kijáróba én megyek ki utolsónak majd a kimenetel előtt iszok pár korty sportitalt, a pályán meg elmondok magamban egy két dolgot, de ezt megtartom magamnak!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett