Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Berzsenyi Kevin:  A Gyirmót elleni mentalitásra lesz szükségünk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Szerdán hétközi mérkőzésen az MTK Budapest csapatát fogadjuk hazai pályán. A mérkőzés előtt fiatal támadónkat, Berzsenyi Kevin kérdeztük.
Sikerült begyűjteni a három pontot idegenben a Gyirmót ellen. Hogyan láttad a mérkőzés belülről?
Nagyon fontos volt ez a győzelem a csapat számára, hiszen az elmúlt időszak nem éppen úgy alakult, ahogyan azt terveztük. Egy nagyon harcos, jó mérkőzésen vagyunk túl. A Gyirmót egy nagyon jó erőkből álló együttes, ezért is kell erőt és önbizalmat nyernünk ebből a győzelemből, szükségünk lesz rá a bajnokság következő szakaszában!
Szerdán itthon fogadjuk az MTK Budapest csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?
Nagyon nehéz dolgunk lesz, kemény mérkőzésre számítok, az MTK egy nagyon jó csapat. Véleményem szerint ha féken tudjuk tartani a budapestiek gyors támadóit, akkor esélyünk lehet a jó eredmény elérésére. A Gyirmót elleni mentalitásra lesz szükségünk, és akkor sikeresek lehetünk!
Első találatodat szerezted a Gyirmót ellen az NB II-es felnőtt mezőnyben! Milyen érzések vannak benned?
Nagyon boldog vagyok, hogy gólt tudtam szerezni, de ennél is fontosabb az, hogy a csapat győzni tudott idegenben! A jövőben is azért dolgozom majd tovább, hogy minél többször tudjam segíteni a csapatot!
Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!