Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

A Ménfőcsanak együttesét fogadjuk vasárnap

Az NB III. Nyugati csoportjának 13. fordulójában a Ménfőcsanak ESK együttesét fogadja együttesünk. A találkozó játékvezetője Takács Ryan Lee lesz, az asszisztensi feladatokat Ország Péter és Vörös Dániel látják el.

A mieink az előző fordulóban Andráshidán tudtak 3-0 arányban nyerni, aminek köszönhetően csapatunk továbbra is magabiztosan, 8 ponttal vezeti az NB III. Nyugati csoportjának tabelláját. A Ménfőcsanak hazai pályán 2-1 arányban múlta felül a Dunaharaszti MTK együttesét, így az újonc Győr-Moson-Sopron megyei együttes nagy meglepetésre jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban.

Mindkét együttes a hét közben Magyar Kupa mérkőzésen szerepelt :Schindler Szabolcs csapata a Lipót Pékség SE elleni 4-2-es sikerrel bejutott a legjobb 32 közé, míg a Ménfőcsanak nagy küzdelemben, mindössze a 87. percben kapott góllal maradt alul az első osztályban szereplő Mezőkövesd ellen.

Schindler Szabolcsnak eltiltottal nem kell számolnia, azonban Nagy Erik játéka továbbra is kérdéses a hétvégi mérkőzésen.

A találkozó 15 órás kezdéssel kerül megrendezésre az ajkai Városi Sportcentrumban.