Barion Pixel
2024.04.30.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Bízom benne, hogy izgalmas és látványos mérkőzést fogunk játszani!

Hazai pályán, bronzéremmel búcsúzhatunk el a szezontól az utolsó fordulóban. A Békéscsaba elleni mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Magabiztos győzelmet arattunk a Dorog ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Úgy érzem, hogy ugyanolyan mérkőzést játszottunk, mint előző héten a Szentlőrinc ellen, azzal a különbséggel, hogy most be tudtuk lőni a helyzeteinket. A mérkőzés elején szerzett gólunk után a hazaiaknak ki kellett jönnie, így végig irányítva, nyugodtan, szemet gyönyörködtető játékkal tudtuk lejátszani a mérkőzést. Érzésem szerint több gólt is szerezhettünk volna, de így is maximálisan elégedett vagyok a csapattal, mint egyébként minden egyes meccs után, mióta átvettem Őket.

Vasárnap este hazai pályán a Békéscsaba ellen zárjuk a szezont. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy, az életéért küzdő csapattal fogunk játszani! Mivel nekik csak a győzelem az elfogadható, remélem támadó szellemben fognak futballozni, és bízom benne, hogy izgalmas és látványos mérkőzést fogunk játszani! Szeretnénk sikerrel búcsúztatni a szezont.

Fantasztikus tavaszi menetelés után bronzérmet ünnepelhetünk a szezon végén. Milyen érzések vannak Benned?

Azt hiszem, hogy bátran kijelenthetem, én attól vagyok igazán boldog, hogy ennyire jó és fogékony játékosokkal dolgozhatok együtt. Nagyon nagy élmény minden perc Velük, és maximálisan megérdemlik ezt a csodálatos eredményt, amit együtt elértünk!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!