Barion Pixel
2024.04.30.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szerintem kiváló mérkőzés várható!

Vasárnap újból hazai környezetben lépünk pályára, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét fogadjuk az Ajkai Városi Sportcentrumban. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Pontosztozkodással ért véget a Tiszakécske elleni találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Legutóbbi hazai találkozónkat sajnos nem tudtuk megnyerni, 1-1-es döntetlennel ért véget a találkozó. Az első félidőben sajnos nem játszottunk jól, a második félidőre viszont feljavult a játékunk, legalábbis olyan tekintetben, hogy sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, mint a vendégek. Többször eldönthettük volna a mérkőzést, de ez nem sikerült, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy kipattanó labdából az ellenfél kiegyenlített. Nagyon sajnálom, mert azt gondolom, hogy győzelmet érdemeltünk volna, így viszont két értékes pontot veszítettünk el.

Hétvégén a Szeged csapata lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Szeged egy nagyon jó csapat. Rutinos játékosokból áll, szinte mindenki megjárta az NB I-et közülük, nem véletlen, hogy nagyon nagy célokkal indulnak neki minden évben a bajnokságnak. Szerintem kiváló mérkőzés várható, bízom benne, hogy hazai pályán tudjuk folytatni azt a jó hazai szereplést, amit a bajnokság eleje óta hozni tudunk. Sok jó egyéni teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy jó képességű riválisunkat legyőzzük!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!