Barion Pixel
2024.04.30.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szeretnénk szépen befejezni az őszi szezont!

A győri vereség után vasárnap Kazincbarcikán van lehetősége a csapatnak, hogy 2020-ban még pontokat szerezzen. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Nem sikerült győzni Győrben. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Sajnos a legutóbbi mérkőzésünkön nem sikerült jól szerepelni, és 3:1-es vereséget szenvedtünk Győrben, ami azért is volt fájó, mert mezőnyben nem játszottak jobban a hazaiak. Két rögzített játékhelyzetet követően nagy hátrányba kerültünk és sajnos el kell ismerni, hogy ezután nem tudtunk vissza jönni a meccsbe. A harmadik gól el is döntötte a találkozót, és bár szépíteni tudtunk, ez már kevés volt ahhoz, hogy izgalmassá tudjuk tenni a találkozót.

Vasárnap Kazincbarcikán zárjuk az őszi szezont. Mit vársz a mérkőzéstől?

Tovább kell lépnünk. Szeretnénk szépen befejezni az őszi szezont! Rengeteg nehézség kísérte végig az elmúlt időszakot, hiszen a vírus mellett nagy problémát okozott, hogy 4-5 meghatározó játékosunk szinte végig sérült volt. Idén egy dolgunk maradt, meg kell próbálnunk Kazincbarcikán jó eredményt elérni, bár ez egyáltalán nem lesz könnyű. Ebben a mezőnyben a tabellán éppen elfoglalt hely szinte semmit nem jelent, már ami az esélyeket illeti. Ráadásul Kazincbarcikán edzőváltás volt, és a Vasas ellen nagyon jól játszottak. Nagyon bízom a játékosainkban, és a jó szereplésben!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett