Barion Pixel
2024.04.30.
FelnőttHírek

Ismerj meg! – Stoiacovici Dávid

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya középpályásunk, Stoiacovici Dávid

 

NÉVJEGY

Név: Stoiacovici Dávid Tibor

Születési dátum: 1999.07.05.

Poszt: középpályás

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

5 évesen kezdtem el futballozni, egy kisebb csapatban, a KISE-ben. Utánpótlás éveimet a Honvéd Akadémián töltöttem, ahol 14 éves koromtól kezdve végigjártam a korosztályos csapatokat. Első sorban a Honvéd NB III-as csapatában játszottam, majd felkerültem az első csapathoz, ahol sikerült is bemutatkoznom. 2018-ban egy évet töltöttem el kölcsönben a Tiszakécske együttesénél, majd 2019 nyarán érkeztem ide Ajkára.

Hogy érzed magad itt Ajkán?

Ugye 2019 júliusában érkeztem a klubhoz és az első perctől kezdve nagyon otthonosan érzem magam itt Ajkán. A csapat nagyon hamar befogadott, már a második évemet töltöm itt, és változatlanul jól érzem magam a csapatnál és a városban is.

Mit vársz a csapattól az idei szezonban?

Mindenképpen előrébb szeretnék végezni a tavalyi helyezésünknél. Nem azért, mert a tavalyi 9. hely rossz lett volna, de úgy érzem jobb csapattal vágtunk neki az idei szezonnak. Jól összeért a játékunk és maga a csapat is, úgy gondolom, idén nagyobb célokért küzdhetünk!

Mit üzensz a szurkolóinknak?

A szurkolótáborunk nagyon jó, minden meccsünkön sokan vannak, és nagyon jól szurkolnak. Azt üzenném nekik, hogy továbbra is álljanak mellettünk, és ha tehetik, jöjjenek ki minél többen a mérkőzésekre!

Villám-kérdések:

Beceneved? Stoia

Kedvenc ételed? Bolognai spagetti

Kedvenc italod? Mohito

Hobbid? Videójátékozás, pihenés

Kedvenc csapatod? Nincsen

Kedvenc filmed? Mélyütés

Kedvenc sportolód? Kevin De Bruyne

Köszönjük szépen, sok sikert az idei évben is! Hajrá Ajka!