Barion Pixel
2024.06.23.

U15 – Edzői értékelések

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 11. forduló 2015.11.14.

 

Hévíz SK – FC Ajka 2-3 (1-2)

Gólszerzők: Lajtos Dominik, Szabó Bátor, Szabados Bence

 


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 10. forduló 2015.11.07.

 

FC Ajka – Csorna SE 3-9 (2-4)

Gólszerzők: Szabó Bátor (2), Lajtos Dominik

 


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 10. forduló 2015.10.31.

 

Keszthelyi Haladás SC – FC Ajka 4-2 (1-1)

Gólszerzők: Lajtos Dominik, Szabó Bátor

 


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 9. forduló 2015.10.24.

 

FC Ajka – Gyirmót SE Győr 3-6 (1-3)

Gólszerző: Szabados Bence (3)

Jók: Szabados Bence, Stilet Márk

Svecz Edvárd: Hiába sikerült hamar vezetést szerezni,sajnos egyéni védekezési melléfogásaink okán gyorsan változott az állás ellenfelünk javára. Igyekszünk taktikára,és szívre alapozva kompenzálni az egyéni technikai és fizikális hátrányainkat,de egyelőre nem sikerül a megfelelő mértékben. 4-4-1-1 felállásban próbáltuk meg felvenni a játékot,a harcot,de minden pontosan ütemezett haditervünkben erőteljes egyéni hibák  okoznak kiküszöbölhetetlennek tűnő problémákat. Nagyobb deficittel viseltetünk,mint azt gondolni merészeltem,legfőképpen technika,és kondíció terén. Rúgott góljaink szépek voltak,Szabados és Szabó ügyes támadásokat mutatott többször is,de két ember kevés az üdvösséghez,ráadásul ők is csak az önmagukhoz mérhető 70,illetve 50 %-ot adták. A fiúk nagy részének az adottságai,technikai és mentális képességei nagyfokú hiányt szenvednek. Ahhoz,hogy ebben a hozzánk mérten erős bajnokságban ezt valamilyen formában kompenzálni tudjuk, legalább kognitív képességek terén illene jól állnunk,de messze nem mondhatjuk el ezt sem.
Azért akad értékes teljesítményt,folyamatos munkát,alázatot mutató játékos is,nekik örülök.A 2002-es korosztályos megyei válogatottba például Dallos Bálint és Antal Armandó bekerült.

 


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 8. forduló 2015.10.17.

 

Sopron SC – FC Ajka 7-0 (1-0)

Gólszerző:

Jók: Németh Adrián, Muraközy Balázs, Rózsás Máté

Svecz Edvárd: Egy jól képzett,jó felfogásban játszó csapat ellen játszottunk,akik még veretlenek a bajnokságban. A különbséget zongorázni lehetett a két együttes között egyéni képességek és csapatjáték terén egyaránt.Számítván erre a fiúkat 4-4-1-1-ben küldtem pályára,és szervezett,nagyon odaadó védekezést terveztem és kértem tőlük,a kontratámadások lehetőségét kihasználva.Bár támadójáték tekintetében minimális esély sejlett,mivel Szabó,Szabados nem játszott,Lajtost pedig még hátráltatja hátsérülése. Nagy figyelemmel,kellő akarattal és kis szerencsével a félidőben csupán 0-1 -et mutatott az eredményjelző.Amint az várható volt,a második játékrészre a horgász kifárasztotta áldozatát,és megnyerte a csatát. Viszont keményen meg kellett dolgoznia a sikerért,és ez dicséri az ajkai halacskák szívósságát,mert igazság szerint jelen pillanatban és főként az aktuális állapotunkban nagyobb különbség is tátong a két csapat között.
Harcos,figyelmesen elszánt játékosok csaptak össze a hozzájuk képest óriásokkal.Kapusunk pedig szép,magabiztos védésekkel hívta fel magára a figyelmet.Gólszerzésre szinte semmi esélyünk nem mutatkozott,a szünet után már 4-5-1,majd az utolsó 20 percre 5-4-1-es hadrenddé alakultunk a mérkőzés menete okán.Ezen a napon ennyi volt bennünk,sokkal többre nem számíthattam.A hozzáállást tartani kell,bár még mindig akadnak lefelé kilógó egyének!

 


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 7. forduló 2015.10.10.

 

FC Ajka – Pápai ELC 4-5 (2-2)

Gólszerző: Szabó Bátor (4)

Jók: Szabó Bátor, Lajtos Dominik, Rózsás Máté

Svecz Edvárd: Sérültjeink félig-meddig kilábadoztak különböző bajaikból,de 100%-osan egészséges srác kb.fél tucat állt csupán rendelkezésre. A mérkőzést 4-3-3-as felállásban kezdtük,a támadások hatékonyságával elégedett lehetek,hiszen négy gólt szereztünk,ami Szabó Bátor kiváló helyzetkihasználását dicséri. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán,a másodikban azonban fölénk nőtt az ellenfél.Ennek legfőbb oka,hogy érződtek a sérültek problémái,a középpályás védekezésünk,labdamegjátszásunk nagyon visszaesett,és az egész mérkőzésen kevés párharcot nyertünk meg. Ezúttal kapusunk is elkerülhető,váratlan hibákból eredő gólokat kapott.
Egy döntetlen legalább jól esett volna,és kis szerencsével sikerülhetett volna,de sajnos összességében igazságosnak mondható a pápai győzelem. Több játékostól többet várok a mérkőzéseken,nem elsősorban eredmény tekintetében,de annál inkább elszántság,töretlen akarat,játékszeretet és játéktisztelet tekintetében.

 


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 6. forduló 2015.10.03.

 

Andráshida LSC – FC Ajka 6-1 (3-1)

Gólszerzők: Szabados Bence

Jók: Németh Adrián, Rózsás Máté

Svecz Edvárd: Nem elég,hogy alapvetően gyengébbeknek,erőtlenebbeknek vagyunk ítélve az idei bajnoki csoportunkban,de még példátlan sérüléshullám,betegségek,iskolai kötelezettségek is hátráltatnak bennünket. Azonban ez sem lehet magyarázat arra a gyámoltalan poroszkálásra,amit főként az első félidőben mutattunk!Mindent elmond a csapatról az a tény,hogy az eredmény ellenére a kapusunk,Németh Adrián volt a csapat legjobbja….Csalódott vagyok,mert ugyan vérmes reményeim,elvárásaim nem voltak,nem is lehettek a fiúkkal szemben,de amit jelenleg kaptam tőlük,az a legcsekélyebb várakozásaimat is alulmúlta! Igyekszem gyógyítgatni a játékosokat mind a fiziológiai mind a lelki sérüléseket illetően. Edzünk,képzünk tovább, akivel éppen tudunk,és megpróbáljuk átlépni az árnyékunkat.

 


 

 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 5. forduló 2015.09.26.

 

FC Ajka – ZTE FC 0-7 (0-3)

Gólszerzők: –

Jók: Muraközy Balázs, Herendi Lóránd, Németh Patrik

Svecz Edvárd: Riválisunk testfelépítésbeli hatalmas előnye számunkra már nem is szolgál meglepetésként,nem volt ez másként most sem. Igyekszünk csapatként, taktikai próbálkozásokkal ellensúlyozni mindezt,de csak ideig óráig járunk sikerrel.Ennek legfőbb oka az egyéni képességeink behatároltságában mutatható ki, amire túl sok ellenszer nincs.
A fiúk igyekeznek a jóval nagyobb tudású, és felépítésű ellenfél dolgát legalább megnehezíteni. Magukhoz mérten nagy erőfeszítéseket tesznek, ráadásul tele vagyunk sérültekkel, betegekkel. A sérülések jó része a számunkra irreálisan erős ellenfelekkel való találkozásokból fakad, de edzéseken, iskolában is jócskán gyűjtjük azokat. A héten 6-8 srácot viszek sportorvoshoz, a felének folyamatosan visszatérő, vagy el sem múló problémája van.
Az első félidőben figyelmesen, nagy erőbedobással védekeztünk, de három magasan érkező beadásból három gólt kaptunk. Természetesen gyakoroltunk oldalról érkező magas labdákra is az edzéseken,de sokak képessége mindentől függetlenül nem változtatható már komolyabb szinten.
Azért minden kis apró jónak, fejlődésnek örülünk, ezeket igyekszem egyénileg is, és csapatszinten is kiemelni, tudatni a játékosokkal!
Mostantól jön már olyan ellenfél is, aki nincs nagy, vagy egyáltalán semmilyen fölényben hozzánk képest, velük szeretnénk jó, tartalmas és lehetőleg sikerélményt is biztosító meccseket vívni!
Persze először a “kórházi szakaszt” várjuk vissza, és az iskolai vagy egyéb elfoglaltságokkal bírókat csökkentenénk. Gyakorlunk, képezünk,játszunk tovább,mert remélem,hogy a fiaim is úgy vannak vele,hogy imádják ezt a szép sportot!

 


 

 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 4. forduló 2015.09.20.

 

Mosonmagyaróvári TE 1904 – FC Ajka 5-4 (2-2)

Gólszerzők: Szabó Bátor (3), Stilet Márk

Jók: Szabó Bátor, Németh Patrik

Svecz Edvárd: Kvalitásában immáron hozzánk jobban passzoló ellenfelet kaptunk,de fizikálisan ők is nagy fölényt élveztek.Jött is a fejes gól,magasan lőtt gól,amik elkerüléséhez még (reményeim szerint csak egyenlőre) nincs meg bennünk a kellő agresszivitás,elszántság és figyelem.A csibészséget,vagányságot nem is említem,hogy az ellenfelét markoló,lábára lépő,jó ütemben kibillentő mozzanatok jelen lennének bárkinél is. Négy idegenben rúgott góllal még pontot sem sikerült szerezni,ez mindent elmond a fiúk többségének képességéről.Ráadásul 4-4-nél büntetőt hibáztunk,két perccel a vége előtt pedig megverettük magunkat.A meccsen belül többször átszervezésre kényszerültem hol sérülések,hol taktikai okok miatt.A küzdőképesség rendben volt,a figyelmi,és legfőképp a technikai viszont nagyon nem. Kár ezért a mérkőzésért,még ha három hánykolódó(szó szerint hánytak az úton),két meghúzódott,és két alacsonyabb termetű kapuvédőnk is nehezítette a dolgunkat. Szabó Bátor csereként beszállva kimagasló teljesítményt nyújtott,pedig ő volt az egyik hánykolódó.


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 3. forduló 2015.09.12.

 

FC Ajka – VFC USE 1-6 (0-4)

Gólszerző: Lajtos Dominik

Jók: Németh Patrik, Rózsás Máté, Dallos Bálint

Svecz Edvárd: Semmilyen tekintetben nem voltunk képesek felvenni a versenyt ellenfelünkkel.Igyekeztünk labda mögé védekezni,leszűkíteni a területet,de a kapunktól 20-30 méterre,esetlegesen így nehezítve a képzettebb veszprémiek próbálkozásait.Sajnos már az első percekben kapus elalvás miatt hátrányba kerültünk,majd szögletből a hatalmas magasságbeli fölényben lévő bakonyiak fejjel szereztek újabb gólt,és kaptunk két léc alá igen jól eltalált szabadrúgásgólt a 150 cm-es kapusaink esélytelenségét kihasználva.Három belső védőre váltottunk,és az ellenfél néhány cseréje után kissé kiegyenlítettebbé vált a játék,sikerült néhány labdakihozatal és támadásvezetés,lőttünk egy szép szabadrúgásgólt. Németh Patrik játékát külön kiemeltem,szinte verhetetlen volt az egy-egy,sokszor az egy-kettő elleni játékhelyzetek során,és a labdamegjátszással sem voltak gondjai!  Sajnos ez másokról nem mondható el.

 


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 2. forduló 2015.09.05.

Szombathelyi Haladás – FC Ajka 6-3 (2-2)

Gólszerzők: Szabó Bátor, Szabados Bence, öngól

Jók: Rózsás Máté Horváth Dániel

Svecz Edvárd: A védekezésünk csapatként az első félidőben jórészt működött,de az egyéni hibák,illetve a képességbeli hiányosságok ekkor is megmutatkoztak.Viszont támadásban többet nyújtottunk az előző hetihez képest,sikerült veszélyes kontraakciókat vezetni,sőt gólokat szerezni.A fizikális hátrányunk ledolgozhatatlannak bizonyult,a 2-2-es félidő után az amúgy is tartalékos,beteges csapatunkat felőrölte az erősebb ellenfél. Összességében sokkal pozitívabb érzésekkel,és játékkal hagytuk el a pályát,mint Győrben.

 


 

U15 II. osztály Észak-Nyugat, 1. forduló 2015.08.27.

 

Üstökös FC Győr-Bácsa – FC Ajka 6-1 (2-1)

Gólszerző: Szabó Bátor

Svecz Edvárd: A Németh A.-Muraközy,Németh P.,Horváth,Herendy-Antal,Rózsás-Dallos,Lajtos,Stilet-Szabó  összeállítású csapat kezdte a mérkőzést.Csereként szóhoz jutott Molnár,Farkas,Czafit. Szokatlanul magas fűben bóklásztak a játékosok,ami nem kedvezett a játéknak,a játszós focinak.Ennek ellenére az első félidő nagy részében uraltuk a játékot,a játékszert.A 25.percig egyértelmű fölényben voltunk,labdaszerzésben,párharcokban,labda megjátszásában remekül teljesítettünk,szinte a várhatón túl. Egy 30 méteres méretes nagyívű labda,és egy könnyen elkerülhető egyéni megingás utáni tizenegyes fordított a helyzeten,és sajnos a játék képén is.
Mélységi előre játékunk megszűnt,a hatalmas fű és a hatalmas méretű ellenfél játékosok sokat kivettek a fiúkból,és a második játékrészben begyűrtek minket.Az ellenfél kapujára jóformán semmilyen veszélyt nem jelentettünk már.Néhányan teljesen elkészültek az erejükkel.
Az első harmadban mutatott attraktív,kellően küzdőképes játékot kell kinyújtanunk,amit teljes erőbedobással,figyelemmel történő edzések útján érhetünk csak el! Mentálisan is szeretném,sőt elsősorban ebből a szempontból szeretném,azaz akarom fejleszteni az együttest és az egyéneket egyaránt!
A sorsolásunk nehéznek ígérkezik, a Szombathely és a Veszprém vár ránk sorrendben,akik a mezőny élcsapatai,jó játékosokkal,lehetőségekkel a birtokukban. Viszont a kihívásokat szeretem,a játékosaimat arra ösztökélem,hogy feldobott,elszánt érzések hassák át őket,és nyugodt,a játékot élvezettel megélő emberekké váljanak! Bízom a srácokban!

 


 

FC Ajka-Pápai ELC 3-0
A dobogó közeli csapatok mérkőzésén túlnyomórészt a küzdelem dominált. Érzésem vagy még inkább meglátásom szerint nálunk több jó képességű játékos van alakulóban, akik ezen a szomszédvári derbin jól is használták mindezt. Játékképesség, játékmegoldási helyzetek szélesebb körű kivitelezése terén múltuk felül ellenfelünket, ami örömmel töltött el. A 4-2-3-1 felállási forma folyamatos alkalmazása egyre markánsabban látszódik, persze csak ha legalább ilyen mentalitással, játékmegoldásokkal igyekszünk tartalmassá, fejlődőképessé, sőt hellyel-közzel élvezhetővé tenni. Sokat számított, hogy a szezonban talán másodszor mindenkire teljesértékű, sérülés-és betegségmentes formában számíthattam.
: Döbrösi Máté,Polgár Milán,Szabados Bence.

Csorna-FC Ajka 3-2 2014.10.25.
A fegyelem,elszántság tetten érhető volt de az egyéni hibák, határozatlanságok az utolsó másodperces vesztünket okozták. Döntetlen ízű meccsen nem sikerült a pontrablás a roppant erős felépítésű, többnyire játékügyes ellenfél ellen. Ahol a bajnokság legkiemelkedőbb csapata, a Veszprém is nehezen nyert 4:2-re. A játékvezetőkkel nem szívesen foglalkozom de ilyen hazahúzó nyomás ellen erősen nehéz játszani, a mezőny leggyengébbjeinek messze a “sporttársak” bizonyultak. Ami viszont lényegesebb, hogy visszatérni láttam a fiúk játékában az akaratot, a tudatos elképzeléseket, mozgásokat. Egyéni pluszokból kelt volna el több, főként támadójáték, támadójátékosok tekintetében, illetve végig koncentrálás és élcsapat eléréséhez méltatlan egyéni hibák védő harmadunkban és technikai hibák a mezőnyben okozták a bravúr elmaradását. Dolgozunk tovább, szerdán már alkalmunk nyílik a 2.helyezett Pápa ellen bizonyítani rátermettségünket
Jók:Monostori Samu, Pethő Márton, Czepek Péter, Bakó Roland.

FC Ajka-Mosonmagyaróvár 2-3 2014.10.18.
A mérkőzésen egy kollégám vezette a csapatot,a tőle hallott tapasztalatok szerint a szabadnap utáni meccsünk meglehetősen gyengére sikerült, sajnos legfőképpen mentális problémák miatt,ami az első 5 mérkőzésünkre egyáltalán nem volt jellemző. Alapos beszélgetést folytattam a fiúkkal, bízva ennek a hozadékában és bízva továbbra is bennük!
: senki

Veszprém-FC Ajka 8-3 2014.10.04.
A jelenlegi állapotunkban egy félidő erejéig tudtuk felvenni a versenyt a nagyon jó erőkből álló megyeszékhely csapata ellen.Sérülések,betegségek a szokottnál is jobban sújtottak bennünket,ráadásul a kulcsemberek tekintetében még inkább.Hiányosságaink jól kitükröződtek a második félidőben kiváltképp,de az első játékrészben nyújtott teljesítmény,a nagyszerű kontrajáték még az ellenfél vezetőségétől is elismerésben részesült! A fiúk hozzáállásán,kisebb szerencse faktorokon múlik,hogy miként haladunk tovább.
Jók: Pethő Márton, Pernesz Gergő, Szabados Bence.

FC Ajka-Üstökös FC Győr 6-1 2014.09.28.
A mérkőzés egészét tekintve elégedett vagyok a látottakkal, nem pusztán az eredmény okán, hanem a játék alakulása, a céljaink megvalósítása miatt is. Egyre inkább érni látszik a csapat tudatos elképzelésen alapuló játéka és szerencsére kellő teret hagyva a fantáziának, játékmegoldó képességnek a finom, ötletes részek is jönnek. Sokat tesznek a játékosok a pályán és kezdjük mindezt nagyobb hatásfokkal, kisebb hibaszázalékkal abszolválni. A nagy munkabírás mellé pontosabb, élvezhetőbb játék társul, így kevesebb fölös energiavesztés mentén működünk. Most nem szabad leállni, megelégedni! Tilos túl sokat képzelni magunkról, két lábbal és tiszta, reális fejjel kell a földön járnunk! Mert jó úton vagyunk, rajt is kell maradnunk! Ennek fényében jó szellemiséggel edzünk, tanulunk, fejlődünk tovább, mert még rengeteget illik dolgoznunk, alakulnunk!
Jók: Németh Patrik, Czepek Péter, Polgár Milán, Pethő Márton, Szabados Bence, Král Lívió, Pernesz Gergő

Keszthely-FC Ajka 0-5 2014-09-20
Borzalmas minőségű pályán játszottuk a 4. meccsünket, kicsit nehezen is alkalmazkodtunk a körülményekhez. A védekezésünk és a labdakihozatalunk még lehetne stabilabb, csakúgy mint a középpályás játékhelyzet megoldásaink. A kapott gólok száma és a végeredmény ellent mond mindezeknek, azért látszanak a hibáink és a szerencsével sem állunk hadilábon .Nem szabad egy percig sem elájulnunk vagy könnyelműsködnünk, kevesebbel beérnünk az elvégzett munka terén a kelleténél! A következő két játéknap (Győri Üstökös,Veszprém) hiteles választ fog adni arra, hogy hol tartunk jelenleg, mennyit ér a jelenlegi keretünk és az általa végzett tevékenységünk! Kontráink, egyéni megoldásaink jók voltak, szép gólokat szereztünk.
Jók: Krebsz Dániel, Döbrösi Máté, Szabados Bence a mezőny legjobbja.

FC Ajka-Hévíz 6-2 2014.09.13.
A 4-2-3-1-es felállási formát igyekeztünk alkalmazni, fő célkitűzésünk továbbra is a védő harmadban történő területvédekezési elvek megvalósítása. Főként a négy védő együttes munkájára összpontosítva, illetve a szélső védők támadásba belépése, hatékony támadást segítő játékra törekvése. Mostani ellenfelünk képzettebb volt minden szempontból az eddigieknél, így több “munkalehetőség” adódott a hátsó régióban. A mérkőzés első harmadában akadtak gondjaink, a védők helyezkedése is hagyott kívánni valót maga után, de leginkább a középső területen nem sikerült megfelelően megoldani a védekezést. A labdamegjátszás pontos technikai kivitelezés terén néhány játékos gyengének bizonyult. Fokozatosan vettük át a játék irányítását, a párharcok megnyerésén javítottunk valamelyest, pontosabbá, labdabiztosabbá és szerencsére kreatívabbá váltunk.Egyénileg több jó teljesítmény is akadt, Polgár Milán és Szabados Bence kiemelkedően játszott és élményszámba menő gólokat szereztek. Csapatként sokat dolgoztunk, de sokszor vegyült hiba a játékunkba, amiért fölös energiák mentek el. A sok új játékossal alakuló csapatunk nem rossz úton halad, egyelőre listavezető is a tabellán, bár nem fogjuk szem elől téveszteni, hogy a tanulás, fejlődés az elsődleges mind egyénileg, mind csapatjátékképzés terén.
Jók: Pethő Márton, Král Lívió, Polgár Milán és Szabados Bence pedig a mezőny legjobbjai.

FC Ajka-Sárvár 16-0   2014.09.10.
A Sárvár ellen a nagy különbségű győzelem ellenére sem voltam elégedett, mert gyengébb mentális állapotban, sok technikai hibával, pontatlansággal, helyezkedési hibával, nem kellő odafigyelésű gondokkal játszottunk. Persze nem könnyű egy ekkora képességbeli fölény láttán nem elszállni, nem elengedni a lovakat. A szórványos ellentámadásoknál, illetve már a középső harmadban nagyobbak voltak a távolságok köztünk az optimálisnál, mélységi szűkítés, sokszor még szélességi zárások is elmaradtak. A teljesen visszaálló ellenfél ellen a támadásszövéseink hagytak kívánnivalót maguk után.A második félidőre a vasiak elkészültek az erejükkel, a támadó harmadunkból szinte ki sem tudtak jönni.
Jók: Szabados Bence,Ványik Dániel,Bakó Roland
Andráshida-FC Ajka 0-5   2014.09.07.
A mérkőzéseken 4-3-3 felállási formában játszottunk két szűrő középpályással. Az edzésmunka jelenlegi ciklusához illeszkedve a területvédekezés tudatos megvalósítását tűztem ki fő célként a mérkőzéseken, kiváltképp a védő harmadban, a négy védő együttes munkájára fókuszálva. Mellette célunk volt a szélső védők hathatós és hatékony támadójátéka mélységi felfutásokkal. Az idegenbeli összecsapáson erős fizikumú, de technikailag és taktikailag nálunk szerényebb képességű csapat ellen játszottunk egy borzalmas minőségű pályán. A hazai meccsen rendkívül nagy fölényben voltunk a 10 emberrel játszó ellenfelünkkel szemben. Az első találkozó tartalmasabb, a célokat tekintve értékesebb volt, a védő harmadban hátvédeink 80%-ban jól mozogtak, oldották meg feladataikat, a támadást is segítették a szélső védők, de lényegesen többet és jobban a jobb oldalunkon. A második félidőben már alig akadt védekező munka egyáltalán a mi térfelünkön, mert addig nem sokszor engedtük eljutni az andráshidaiakat.
Jók: Polgár Milán,Pethő Márton,Bakó Roland,Paksai Bálint.

Ajka-Motim 1:2 (0:2)

Jók: Burai, Koller, Vince, Pethö

Rossz előjelekkel indult a mérkőzés és gyorsan kaptuk 2 gólt, a második félidőben már fölényben játszottunk, de jobbnál jobb helyzeteket elhibáztuk és így vereség törvényszerű volt.

Csorna-Ajka 0:1.(0:0)

G:Burai L.,

Jók: Burai, Pethö

Hasonló képességű csapat ellen végig mezőnyfölényben játszottunk, sok helyzet közül csak 1 gólt tudtunk rúgni de ez elég volt a győzelemhez.

Andráshida-Ajka 1:1

G:Burai L.

Jók: Burai, Pethő, Vince,Döbrösi.

Az első félidőt átaludtuk a másodikban már jobban játszottunk, de a sajnos a pálya is befolyásolta  hogy nem tudtunk győzni, mert még a gólba tartó labda is kifele gurult.

FC Ajka-Tapolca: 4-3 (1-3)
G: Burai 3. Döbrösi 1, Jók:Burai, Döbrösi,Forczek,Draskovics,Polgár.Pernesz.

Végre sikerült a várva várt győzelem, főleg úgy, hogy az ellenfél 3-1 vezetett. Az elején kimaradtak a helyzetek, de a második félidőben viszont kihasználtuk azokat.Remélem, hogy ez a siker vissza állítja a srácoknak az önbizalmát, és jön majd a többi győzelem is.

Hévíz-FC Ajka: 7-0 (3-0)   2014.04.06.

Voltak jó lehetőségeink, de sajnos  kevesen voltunk és ez meglátszott a végeredményben. Nagyon fel kell javulnunk a hátralévő mérkőzéseken, hogy egy elfogadható tavaszt produkáljunk.

Pápa-FC Ajka: 6-0(4-0)    2014.03.19.

Apró lépéseket teszünk meg,hogy a következő
mérkőzéseken jól szerepeljünk.
Jók:
Fuit Martin
Döbrösi Máté

FC Ajka-Szombathely: 0-13 (0-7)   2013.03.16.

Polonkai Csaba:
Sajnos sokkot kaptam a mérkőzés után, ilyen megalázó vereséget soha nem szenvedtünk.
Remélem mindenki szégyenli magát és elgondolkodik ezen a teljesítményen.

Körmend-Fc Ajka: 0-0          2014.03.09

Rossz talajú pályán rossz játékkal szereztünk egy pontot.

Újra indult a Bozsik program. A gyerekek nagyon élvezték, felszabadultan és önfeledten játszottak. Nem az eredményesség volt a cél hanem, hogy minél több gyerek sportoljon és ezáltal egészségesen fognak élni.

U15 teremtorna

7 pontunk lett a körbeveréssekkel mi lettünk a 2. helyezett.  A Bp. Honvéd már harmadszor nyerte meg a tornát. Azt kell, hogy mondjam  Honvéd kiemelkedett minden téren a mezőnyből.  Ők játszották a kispályát. A többi csapat pedig erőből focizott és mi is sajnos. Nem láttam kiemelkedő játékosokat, inkább csapatként működtek. Sajnos mi lassan gondolkodva, és fizikálisan  is lemaradva fociztunk, de pótoltuk az akarattal. Összességében úgy gondolom, hogy mindenki jól szórakozott és élvezte a tornát, így a szezon végén. De látni lehetett hogy nekünk azért van hova fejlődni és a fiúk is érezték ezt saját bőrükön. 2013.12.07.

 

FC Ajka- Balatonfüred: 1-9 (0-5)         2013.11.17.

Ilyen gyengén még nem játszottunk, hitehagyottan, kóvályogva. Pedig úgy éreztem hogy jó formában vagyunk, nem volt semmi előjele. Nem volt egy játékos akit ki tudtam volna emelni. Amit az utóbbi hetekben felépítettünk azt ezen a meccsen teljesen leromboltuk.

Jók: senki